Kompetencer

Specialister i IoT, Industry 4.0 og trådløs teknologi

Softwareudvikling og datarådgiving

Hos Antero specialiserer vi os inden for IoT og hvordan IoT kan bruges til at forbedre jeres eksisterende processer eller skabe nye optimerende processer. Hovedkernen i IoT er data, både opsamling og anvendelse, og her hjælper vi jer med rådgivning til hvordan data kan gøre en forskel. Vi kan hjælpe jer hele vejen fra rådgivning til implementation af systemer, og selvfølgelig yder vi support og videreudvikling bagefter.

Smart city i lilla lys

Klar til nye teknologier

Hos Antero udforsker vi altid de nyeste teknologier og finder ud af hvilke teknologier der er bedst anvendelige til de projekter vi arbejder på. Derfor kan vi sammensætte de rigtige teknologier med de rigtige projekter, så I får den bedste løsning.

trådløs kommunikation i en by

Specialister i trådløs teknologi

Der findes mange trådløse teknologier og protokoller, og det kan være svært at gennemskue hvilken, eller hvilke, der opfylder de krav et projekt måtte have. Vi har specialiseret os i at vide hvilke trådløse teknologier der passer bedst til hvad og hvornår, og om trådløst overhovedet er det rigtige valg.

lås på data

Sikkerhed, privatliv og stabilitet

Data er it-verdenens guld og har derfor en høj værdi for jer - Men også for andre. Derfor har vi høj fokus på at sikre al data via kryptering, obfuskering og autentificering, således at jeres data kun kan tilgås af de rigtige personer, eller maskiner. Udover at sikre jeres data mod andre, så er det også vigtigt at sikre det mod fejl eller uheld, via backups og versionsstyring. Skulle der ske en ulykke hvor data kan gå tabt, enten ved menneskefejl eller f.eks. brand, så vil jeres data altid være gemt og muligt at genskabe.

visualisering af data med grafer

Datavisualisering

Det vil altid være jer som er eksperterne på jeres område, og derfor er det vigtigt at I har mulighed for at få et overblik over det data som vores løsninger kan indhente. Vi tilbyder derfor at finde eller udvikle datavisualiseringsværktøjer, der gør det nemt at få et overblik, og som kan hjælpe jer med at se hvordan I kan fortsætte med at optimere jeres løsninger og processer. Vi bliver selvfølgelig ved jeres side indtil I har fået de resultater I ønsker.