Om Antero

Antero er et nyt udviklingshus inden for et nyt felt i rivende udvikling.

Hos Antero mener vi, at rigtig mange virksomheder går glip af fordelene ved de nyeste teknologiske frembrud. Vi ser det som vores mission at hjælpe med at få øjnene op for hvordan de bedst kan drage nytte af de nyeste og bedste teknologier, og øge, samt skabe, ny værdi i virksomheden. Vi har fødderne plantet på jorden og fokuserer på både de overordnede emner og muligheder, såvel som de helt lavpraktiske udfordringer der kan opstå under et projekt. Som teknologien udvikler sig mere og mere, tror vi at det er vigtigt at holde fokus på menneskene, som er en vigtig del af en organisation. Teknologien skal være til for at lette og hjælpe de mennesker den kommer i kontakt med - ikke være en frustration eller konkurrent.

Et IoT fokuseret udviklingshus

Internet of Things, også kendt som IoT, er et område indenfor informationsteknologi, som oplever en enorm vækst i takt med at folk får øjnene op for dens potentiale, samt den teknologiske udvikling, og de muligheder det skaber. Mens området har eksisteret i en del tid, har den løbende udvikling indenfor områder som integreret hardware og trådløse teknologier resulteret i, at IoT er blevet langt mere tilgængeligt og rentabelt. Overordnet set kan man forstå IoT som værende en intelligentgørelse af enheder og apparater, hvilket gør disse i stand til at rapportere data, samt modtage ordre eller træffe egenhændige beslutninger baseret på modtaget data. Du kan læse mere om præcis hvad IoT er i vores IoT introduktion.

Anteros vision og mission

Hos Antero tror vi på at IoT kan hjælpe erhvervslivet, såvel som det offentlige, med at overkomme udfordringer på nye måder, der ikke før var tilgængelige, såvel som at assistere allerede eksisterende løsninger. Derfor er Anteros mission:

“At øge eksisterende, og skabe ny, værdi gennem brugen af IoT”

Vi er overbeviste om at IoT og lignende teknologier er kommet for at blive, og vi er absolut ikke de eneste. Derfor er det vigtigt at se mod fremtiden og drage fordel af de nye muligheder der opstår. Grundet denne tankegang er Anteros vision:

“At gøre danmark til den ledende nation indenfor anvendelse af IoT”

Hvem er Antero

Antero består af mennesker med stor passion for IoT og software. En bred vifte af kompetencer, samt specialisering indenfor netværksteknologier og udvikling af software, betyder at Antero er godt rustet til at håndtere dine udfordringer og problemer. Antero består af:

Billede af Emil Gydesen

Emil Gydesen

Emil har en baggrund inden for datalogi med fokus på netværk samt distribuerede og indlejrede systemer. Emil har i flere år arbejdet som IoT softwareudvikler, ved et af verdens førende IoT virksomheder.

Billede af Simon Højlind

Simon Højlind

Simon har en baggrund inden for softwareudvikling og forretningsinnovation. Simon har flere års erfaring som softwarekonsulent, hvor han har arbejdet på store komplekse projekter, både i front- og backend.